Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق صالحی، مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، از آماده باش اداره کل دامپزشکی استان به صورت تمام وقت در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی همزمان با شروع ماه مبارک رمضان در قالب طرح کشوری و برنامه سراسری سازمان دامپزشکی کشور با ساماندهی ۲۸ اکیپ ثابت و سیار در قالب ۴۵ پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی گوشت شروع شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در این ایام میزان تقاضا برای تأمین فرآورده‌های خام دامی و گوشت قرمز و سفید افزایش می‌یابد بنابراین لازم است شهروندان فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را بصورت بسته بندی و از مراکز معتبر و مورد تایید دامپزشکی تهیه نموده و به هنگام خرید حتماً به تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، مهر بهداشتی دامپزشکی و لیبلی که بدین منظور بر روی لاشه‌های دامی استحصالی از کشتارگاه‌ها الصاق می‌شود دقت نمایند.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل با بیان اینکه در شرایط فعلی و در راستای سلامت همگان مسئولیت‌های دامپزشکی مضاعف شده است و مردم می‌توانند به عنوان شهروند ناظر دامپزشکی با مشاهده موارد مشکوک در تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی همیار دامپزشکی بوده و این موارد را گزارش نمایند تصریح کرد: گزارشات موارد مشکوک در اسرع وقت رسیدگی و مراتب با تشکیل پرونده‌های تخلف بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع می‌شود.

صالحی بر ضرورت بهداشت و سلامت عمومی جامعه تأکید کرد و به شهروندان اطمینان داد گوشت قرمز و سفید و آلایش خوراکی دامی که پس از عبور از چرخه نظارتی دامپزشکی وارد بازار مصرف می‌شود از هر نظر سالم و بهداشتی بوده و مردم می‌توانند با اطمینان نسبت به تهیه و مصرف آن اقدام نمایند.

او با اشاره به اینکه طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی به صورت مستمر در استان انجام می‌شود گفت: از ابتدای امسال بعد از اجرای طرح نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز، که منجر به کشف و ضبط و امحاء نزدیک به ۲۰ هزار کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی و تاریخ گذشته و ارجاع ۳۰ مورد تخلفات بهداشتی به مراجع قضایی شد بلافاصله وارد فاز دوم اجرای طرح در ایام رمضان شدیم.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل بیان کرد: همه تولیدکنندگان و عرضه کنندگان فرآورده‌های خام دامی بایستی از قوانین بهداشتی دامپزشکی تمکین کنند و همه ما وظیفه داریم در چارچوب این قوانین به ملت شریف استان خدمت بی منت انجام دهیم.

صالحی با هشدار جدی به فرصت طلبان، سودجویان و متخلفان حوزه سلامت و امنیت غذایی جامعه گفت: از هیچ تخلفی چشم پوشی نکرده و متخلفان را بدون اغماض به مراجع قضایی معرفی می‌کنیم.

او افزود: از ابتدای سالجاری بیش از ۵ هزار و ۱۰۰ مورد از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در سطح استان بازدید بهداشتی به عمل آمده است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اکیپ دامپزشکی ماه مبارک رمضان فرآورده دامی فرآورده های خام دامی کل دامپزشکی استان نظارت بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۴۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ۷۹۰ پرونده در کمیسیون صلاحیت ساخت و ورود دارو

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، ضمن تاکید بر پویایی ارسال پرونده از طرف شرکت‌ها به اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل، گفت: در راستای تحقق شعار سال با همت کارشناسان و رؤسای ادارات ثبت فرآورده‌های تحت نظارت، تمام پرونده‌های PMF باقیمانده از سال ۱۴۰۲ که نقص مستندات نداشته اند، بررسی و اعلام نتیجه شده اند و از تاریخ ۱۵/‏۰۲/‏۱۴۰۳‬ پرونده‌های مربوط به سال ۱۴۰۳ در دست اقدام و بررسی قرار گرفته اند.

وی افزود: مواردی که نیاز به اصلاح داشته اند نیز به کارتابل مسئولین فنی شرکت‌ها عودت شده و پس از رفع نقص فوراً به مرحله بعد بررسی ارجاع خواهند شد. از ابتدای اسفند سال گذشته تعداد ۷۹۰ پرونده جهت اخذ رأی به کمیسیون قانونی تشخیص (صلاحیت ساخت و ورود دارو و مواد بیولوژیک) ارسال و نتایج آن در تارنمای سازمان بارگذاری شده و صدور کد ثبت / پروانه‌های آنها انجام و به اتمام رسیده و تعداد ۳۳۳ کد ثبت (IRC) نیز برای مواد اولیه مورد استفاده در تولید فرآورده‌های نهایی تحت نظارت صادر شده است.

محمدی گفت: میانگین تعداد پرونده بررسی شده ۱۴۴ فقره در ماه بوده که در حال حاضر به ۴۳۷ فقره افزایش یافته است و حاکی از تلاش شبانه روزی همکارانمان در اداره کل مربوطه بوده است.

وی افزود: برای تحقق شعار سال، از هیچ اقدامی دریغ نخواهیم کرد. امید است با ادامه این روند نقش به سزایی در رونق هرچه بیشتر تولید و جهش انقلابی آن ایفا نمائیم.

کد خبر 6099969 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • امیر تتلو در زندان قرآن و نهج‌البلاغه می‌خوانَد | او تمام ‌ماه رمضان را روزه گرفت و برنامه محفل که در شب‌های ‌ماه رمضان پخش می‌شد را نگاه کرد!
  • مشارکت بسیج در واکسیانسیون دام
  • بیش از ۳۸ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در خرمدره معدوم شد
  • بررسی ۷۹۰ پرونده در کمیسیون صلاحیت ساخت و ورود دارو
  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند